Thursday, April 12, 2007

Ochtend Humeur/ Morning Mood

De koffie blijft mij bezighouden en nu ik zulk prachtig papier van Club Scrap heb, moet ik er natuurlijk ook lekker veel me doen! Hier een pagina van mijn dochter en haar vriendin aan het ontbijt. De tekst spreekt voor zichzelf. Al het papier is van de set Mocca Java Remix, alleen het oranje papier is van de Paisley kit. De stempels zijn ook van de Mocca Java set. Lintjes en bloemen komen van mijn voorraad.

Het kopje heb ik in de irisvouw-techniek gedaan en wil je dit ook leren dan heb ik een workshop op mijn website staan.Wil je het patroon van het kopje? Stuur me dan een e-mail, dan stuur ik je het patroon.

I keep busy with my coffe theme, now that I have such beautiful papers from Club Scrap!This is my daughter and her friend one morning at breakfast. All paper is Mocca java Remix and orange from paisley. Stamps from MJ too!
Prima flowers and origami paper as extra.

Translation of dutch text:
Here is my mom again! Now she is also making pictures when I aqm not even awake yet. First I need a cup of coffee and than we see what we do. NO MOM, don't make a PICTURE of me!


The cup is done in irisfolding technique.
You want to learn about irisfolding? Go to my workshop on my website.
And if you want the pattern of the cup, do send me an e-mail and I will send you the pattern.