Thursday, October 4, 2007

Be Still en koffie/ Be Still and coffee

Nadat ik alle pagina's had gemaakt van Club Scrap's Be still doos volgens het ALSB (lopende band) principe, heb ik als eerste deze pagina afgemaakt. Onlangs hebben we nieuwe koffie kopjes gekocht en die waren perfect voor deze pagina!
Het ALSB principe is perfect om zo optimaal mogelijk je papier uit de doos te benutten en tevens snel een heel album te maken. After I finished all the pages for the Be Still ALSB from my Club Scrap box, this was the first one to be finished. We had recently bought some new coffee cups and the fitted perfectly in this page!
The ALSB principle is perfect for optimal use of your pizzabox and a quick way to make an album.

3 comments:

Photocat said...

Mooi werk! Leuke kopjes. Ben je alweer online?
Heb je gezien dat CS op een forum zit nu?
Niet echt mijn keuze, maar ze gaan de yahoo sluiten. Was een beetje als een donderslag voor mij. Ik kan niet verstaan waarom de twee niet naast mekaar kunnen bestaan. Maar goed, we moeten veranderen met de veranderingen, dus ik heb een account aangemaakt op het forum, maar ben er tot nu toe niet veel opgeweest. Deze maand was ik opgelucht dat het geen pracht kit was dat ik miste... Ik ben nog altijd niet heringeschreven, grinnik...

Kim Borchardt said...

Your layout is delicious enough to drink, Hetty!! Fabulous little collection of cups, too ~ doesn't everything taste better when it's in *the perfect* cup??

craftyvox said...

Lovely layout!!