Thursday, September 23, 2010

Halloween kaart idee/ Halloween card idea

Deze kaart heb ik gemaakt voor een uitdaging bij Paper Punch Addiction: maak een herfst of Halloween kaart en it is het geworden.

This card I made for a challenge at Paper Punch Addiction: make a card for Fall or Halloween.
And this is it.
De voorkant van de kaart is gemaakt met het spinneweb embossingfolder van de Cuttlebug. Deze heb ik met versamark gesponst en met zilveren embossingpeder besprenkelt en verwarmd. Daarna de spin gemaakt met een ovalen pons, oogjes van de uit pons en de pootjes met de vogel pons (allen van SU!).
De tekst is van Prickley&Pear.

The front of the card is made with the spiderweb embossingfolder from the Cuttlebug. This one I spongued with versamark ink and sprinkled with silver embossing powder and heated. The spider is made with an oval punch, eyes from the owl punch and the legs from the bird punch (all SU!). The sentiment in from Prickley&Pears.

Binnen in de kaart heb ik een flap gemaakt, waarachter je iets kan verstoppen. Op de voorkant zie je Happy Halloween staan. Dit is een stempel van Great Impressions.

Inside the card I added a flap with Happy Halloween, to hide something.
The stamp is from Great Impressions.

Achter de flap zit een meisjesspin, die door middel van een lintje met de spin aan de voorkant verbonden is. Dit spinnetje zit niet vast geplakt.

Behind the cardflap there is this lady-spider. She is connected with a ribbon to the spider on the front of the card. This spider is not glued to the card.

4 comments:

Raven B said...

What a great blog!!!! I love the embossing on this one.
Hugs,
Raven

Terry said...

Hetty, you have created some very spooky fun! Love the webbing behind that most delightful spider! Awesome!

Kim said...

great action card, TFS

ModernaDesignsArt said...

Hetty, what a spooky card with the perfect color combo, and very humorous - it made me smile :-)
Hugs,
Dorly