Monday, January 11, 2010

Club Scrap Jubilee

Ik doe op het Club Scrap forum mee aan Project 365. Wat is dat? Het is de bedoeling dat je elke dag een foto maakt en die deelt op het forum. Natuurlijk is het dan ook leuk om die foto's te werken op een lay out of iedere manier die je maar kan bedenken. Ik heb besloten 12 kleine boekjes te gaan maken, met op elke pagina één foto. Elk boekje zal met het papier zijn van de nieuwe Club Scrap kit. Deze maand is het Jubilee en de kleur is roze. Het boekje is hetzelfde als zat als project in een andere kit (Artifacts) en vond ik er gewoon heel leuk uit zien.
Omdat er op Club Scrap verder geen instructie filmpje is, heb ik een beetje gegoogled en een ander filmpje gevonden, dat deze binding van het boekje op een eenvoudige manier uitlegd. Klik HIER voor het lesje.
In the Club Scrap forum we are playing Project 365. Now you may ask, what's that? It is a photo project: make a picture a day for a year. Of cource it is also nice to use those pictures in a lay out or whatever you come up with. I decided to make 12 booklets with the paper of Club Scrap's kit of that month. This month it is the Jubilee kit and pink. The book I used is the same one that was in the Artifacts kit and I just liked it for I could add one picture per page. Because ther is no video tutorial in the Club Scrap cinema, I have googled a tutorial for you that ecplains the binding of this book in a simple way. Click HERE for the tutorial.

No comments: